Ürünlerimiz

Nar

Nar, kınagiller familyasından, içinde küçük çekirdekleri ve meyve gövdesini oluşturan yüzlerce tanecik bulunan, hafif ekşi ve bazen tatlı tadı olan, ılıman iklimlerde yetişen bir meyve türüdür. Kuraklığa dayanıklıdır.

Kayısı

Kayısı, dikensi ve tüysüz Prunus cinsinden bir ağaçtır. Kayısı,coğrafi olarak dünyanın çoğu yerine dağılmış olsa da daha çok Akdeniz’e yakın olan ülkelerde Avrupa, Orta Asya, Amerika ve Afrika kıtalarına yayılmıştır. Meyvesi için yaygınca yetiştirilen kayısı,sofralık ve kurutulma amaçlı olmak üzere iki farklı kullanım alanına sahiptir.

Limon

Doğada en çok C vitamini içeren meyve olan limon turunçgiller familyasından bir narenciye türü şifalı bir meyvedir. Ilıman iklimlerde odunsu bir gövde üzerinde yetişen beyaz çiçekli çok yıllık bir bitkidir. Limon iyi bir C ve B6 vitamini ile potasyum kaynağıdır.Yapraklarında ve meyvesinde bulunan uçucu yağlar kokusunu verir.

Nektarin

Dış rengi koyu kırmızıdır ve tüysüzdür. Meyve eti sarı, sert ve suludur.Paketleme: Müşteri talepleri doğrultusunda ambalaj yapılmaktadır .

Portakal

Portakal, dünya çapında muzdan sonra ikinci olarak tüketilen dünyanın en popüler meyvelerinden biridir. İnsanlar, turunçgil meyvelerinin, eski yıllardan beri benzersiz faydalarını bilirler. Günümüzde, C vitamini deposu olarak bilinen portakal, aynı zamanda çok sayıda vitamin, mineral ve fiber kaynağıdır.

Üzüm

Üzüm, yaprak döken odunsu asmaların vitis cinsinden çiçekli bitki meyvesinin adıdır. Üzüm dünyada kültürü yapılan en eski meyve türlerinden biridir. Üzümler sofralık üzüm olarak taze yenebilir veya şarap, reçel, üzüm suyu, jöle, üzüm çekirdeği özü, kuru üzümler, sirke ve üzüm çekirdeği yağı yapımında kullanılabilir.

Soğan

Soğan, mutfağınızdan eksik olmayan, hemen hemen her yemeğe kullandığımız, yemeklerimize lezzet katan bir sebzedir. Tek yararı yemeklere lezzet katmak olmayan soğan, sağlığa olan faydaları ile de önemli bir besindir. Doğal bir antibiyotik olan soğanın suyu da insan sağlığına faydalıdır.

Greyfurt

Tropik bir meyve olan greyfurt, mineral ve vitamin açısından zengin sulu bir meyvedir. Kalorisi düşük olan greyfurt aynı zamanda ekşi, biraz acımsı ve ağızda bıraktığı tuzlu tadıyla yemeklerde de kullanılabilmektedir.Greyfurt, bol miktarda C vitamininin yanı sıra tokluk hissi veren lif ve pektin içermektedir.

Şeftali

Şeftali, gülgiller familyasından bir yaz meyvesidir. Dünyaya Çin’den yayıldığı düşünülen şeftali, uzun yaşam ve ölümsüzlük sembolüdür. Bol sulu ve tatlıdır. Ilıman iklimi seven bir bitkidir.Genellikle 30 yıl yaşar. Türkiye’de en çok Bursa ve Akdeniz bölgelerinde tarımı yapılır. Meyvesi taze tüketildiği gibi suyu çıkarılarak meyve suyuda yapılır.

Sarımsak

Sarımsak, dünyanın en eski kültür bitkilerinden biri olarak keskin aroması ve kendine özgü tadı ile bilinir. Sarımsak bitkisinin en yaygın kullanılan kısmı beyaz, parşömen benzeri bir kabukla çevrelenmiş sekiz ila 20 ayrı gözyaşı damlası şeklindedir. Sarımsağın bağırsakları temizlediği, diyabetten kansere kadar sağlığa faydalı etkileri bulunur. Yemeklerin vazgeçilmezi olan sarımsak, halk arasında doğal antibiyotik olarak da bilinir.

İletişim

Tüm Hakları Saklıdır BEŞYILDIZ Narenciye Ltd.Şti